Pandrora Rose Reflexions rúžové klipy pre Pandora náramky. Vrcholmi tejto kolekcie bola nádherná spona PANDORA Rose Ladybird Clip s jemným ružovým smaltom a nápadné čierne krištáľové škvrny. Kultová ikona PANDORA Shine Queen Bee tiež vyzerá skvelo vo forme klipov a zrazu sa kolekcia odrazov stala neodolateľnou! Okrem toho debutová Reflexions zbierka obsahovala iba malý výber klipov a ich dosť jednoduché návrhy boli slabšie. V posledných mesiacoch sa kolekcia reflexov PANDORA nádherne transformovala ako motýľ, ktorý dokončuje svoju metamorfózu.


Pandora Reflexions séria Rose klipy

Pandora Reflexions Rose Classic Flower klip
Pandora Reflexions Rose Crown klip
Pandora Reflexions Rose Dazzling Elegance klip
Pandora Reflexions Rose Floating Heart klip
Pandora Reflexions Rose Floating Chains Safety Chain 787601
Pandora Reflexions Rose Heart klip
Pandora Reflexions Rose Logo klip
Pandora Reflexions Rose Pink Ladybird klip
Pandora Reflexions Rose Sleek Star klip
Pandora Reflexions Rose Timeless Sparkle klip
Timeless
Pandora Reflexions Shine Dazzling Elegance klip
Pandora Reflexions Shine Floating Heart klip

Zbierka Reflexions naďalej vyvíjala a prekvitala a dôkazom toho je, že z celej zbierky PANDORA Valentín 2019 sa stal klipom Reflexia Strom života. Úvodná kolekcia Reflexions obsahuje; hladký strieborný klip na srdce, kurzívový skript Love Clip a šumivý nekonečný klip. Spolu s príveskom v štýle Floating Heart Clip, ktorý obsahuje visiace milostné srdce. Plus úzky Timeless Sparkle Clip, ktorý je podobný kúzlu Moments Spacer. K dispozícii je tiež plávajúci bezpečnostný zámok pre náramky Reflexions.


A čo nato domáci kutil fotograf? “Rozsah reflexov teraz, keď som si s nimi zahral, majú v srdci domov. Milujem, aby som sa mohol priblížiť k fotoaparátu a získať nejaké pekné zábery. Viacvláknový náramok je veľmi zaujímavý. Vždy som plánoval robiť tento príspevok na Reflexie a nebol som si istý, či sa bude chovať k fotografiám tak dobre”.

Niekto použiva Pandory Reflexions aj na výrobu krásnych fotografií a albumov!

Užasnú veľkú zbierku Pandora Rose kolekcie nájdete na tomto webe Pandora Rose srdcové prívesky

Niekto zase použiva Pandory aj na výrobu krásnych webstránkok a táto si zaslúži pozornosť, lebo nie je biela ako všetky ostatné na jedno kopyto. Nádherný webdesignersky počin.


Pandora Reflexions Timeless Sparkle klip

Pandora Reflexions Sparkling Leaf klip
Pandora Reflexions Sparkling Safety Chain 798269CZ
Pandora Reflexions Timeless Sparkle klip
Timeless
Pandora Reflexions Tree Of Life klip