Toaletná voda v spreji Hermes Un Jardin sur le Toit. Aromaticko-ovocná vôňa uvedená na trh v roku 2011 pre mužov aj ženy. Inšpirovaný luxusnou záhradou v centrále Hermes v Paríži. Svieža, sladká, šťavnatá, uvoľňujúca a dráždivá. Obsahuje tóny jablka, hrušky, ruže, zelenej trávy, bazalky, magnólie a kompostu. Odporúčané na jarné a letné nosenie.

Toaletná voda v spreji Hermes Un Jardin sur le Toit

Toaletná voda Hermes Un Jardin sur le Toit


Toaletná voda Hermes Voyage d’Hermes plniteľný sprej. Voyage d’Hermes je živá, upokojujúca a známa. Je to drevitá svieža, pižmová vôňa s podpisom jantáru, vďaka čomu je žiarivá a jemná. Vôňa na zdieľanie pre mužov aj ženy.

Toaletná voda Hermes Voyage d'Hermes plniteľný sprej


Chloe For Her Eau de Parfum Naturelle Spray. Chloe Eau de Parfum Naturelle, vyžarujúca modernú vôňu organickej ruže, je neodolateľne kvetinový parfum pre ženy, ktorý spája silu a spontánnosť prírody so slobodomyseľným dievčaťom Chloe. Bez námahy elegantná, zároveň autentická a uvedomelá, žije v súlade s prírodným prostredím, ktoré si váži a ktoré ju inšpiruje. Táto svieža a ženská parfumovaná voda pre ženy je ekologický parfum s koreňmi v prírode pre zdravý luxus, ktorý rezonuje so životným štýlom nezávislého dievčaťa Chloe. Nastriekajte na vaše zápästia a krk, aby ste odhalili plné vyjadrenie pôvabnej sily prírody. Vegánska a formulovaná s vôňou 100% prírodného pôvodu, parfumovaná voda je tiež formulovaná s eticky získanými zložkami a prírodným alkoholom, aby vás zahalila do kvetinovej sviežosti po celý deň. Každý jemný šepot emblematickej a drevitej organickej ruže vám pripomenie pokojné, prirodzené prostredie, ktoré upokojuje a prebúdza ducha. Ručne zbieraná a eticky získaná organická ruža je tl

Chloe For Her Eau de Parfum Naturelle Spray


Chloe For Her Eau de Parfum Spray. Sloboda, ľahkosť a ženskosť: to sú princípy, na ktorých bola Chloe založená v Paríži pred viac ako 60 rokmi. Dnešná Chloeina vízia romantickej elegancie bez námahy žije v konfekcii, doplnkoch a vôňach. Parfumovaná voda Chloe pre ňu zachytáva kreatívnu, sebavedomú individualitu ženy Chloe. Svieža a ženská vôňa vhodná pre slobodného ducha s úplne vrodeným zmyslom pre šik. Vôňa preberá klasickú ružu a dômyselne ju prevádza do živého parfumu, intímneho a zmyselného. Parfumovaná voda Chloe začína kombináciou kvetinových púdrových tónov, tónov pivónie a liči a jarnej frézie. Vzdušné, koketné tóny hlavy sa vznášajú a odhaľujú bohatšiu a zmyselnejšiu stránku ruže. Výrazný charakter tejto jedinečnej ruže je sprevádzaný magnóliou a konvalinkou, ako aj jemným nádychom hrejivého jantáru a elegantného cédrového dreva. Vôňa je uzavretá v modernom, jemne plisovanom flakóne ozdobenom ručne viazanou stuhou.

Chloe For Her Eau de Parfum Spray


Toaletná voda Chloe L’Eau de Chloe For Her v spreji. Sloboda, ľahkosť a ženskosť: to sú princípy, na ktorých bola Chloe založená v Paríži pred viac ako 60 rokmi. Dnešná Chloeina vízia romantickej elegancie bez námahy žije v konfekcii, doplnkoch a vôňach. Aura, jemná ako závan vzduchu. Rovnako ako originálna vôňa, aj táto jedinečná voda naznačuje vzácnu eleganciu a prekvapivú modernosť. Voľná, spontánna, žiarivá ženskosť. Zoznámte sa s L’Eau od Chloe. Vôňa obsahuje výnimočnú koncentráciu destilovanej ružovej vody, ktorá jej dodáva vzácny osviežujúci pocit. Ľahká ako rosa, táto chypre ruža sa zdá byť naplnená čistým kyslíkom. Jemná citrusová harmónia pripomína letné lahodné ľadové limonády. Zároveň temperamentná a elegantná, vzdušná a éterická, ruža zanecháva na pokožke jemnú prítomnosť. Kúsok po kúsku sa pačuli objavuje v sofistikovaných dotykoch, evokujúcich luxus a dokonalosť bezchybne dokončeného odevu. Vôňa je uzavretá v modernom, jemne plisovanom flakóne ozdobenom ručne viazanou stuhou jemného zeleného odtieňa, napr.

Toaletná voda Chloe L'Eau de Chloe For Her v spreji