Parfumovaná voda v spreji Elie Saab Girl Of Now Forever. Bublinkový podnik do radostnej, ovocnej vône. Girl Of Now Forever ponúka svieže a živé akordy, ktoré tancujú medzi zborom sladkých tónov a šťavnatým ovocím. Otvor spája citrónovú kôru a malinu. V srdci sú čierne ríbezle, ruže, mandle a pomarančový kvet. Základ dotvára akord kašmíru, vanilky, pačuli a pižma.

Parfumovaná voda v spreji Elie Saab Girl Of Now Forever

Parfumovaná voda Elie Saab Girl Of Now Forever


Parfumovaná voda v spreji Elie Saab Girl Of Now Shine. Girl Of Now Shine je kvetinová vôňa, ktorá bola uvedená na trh v roku 2018. Vôňu otvárajú vrchné tóny ananásu, hrušky, pomaranča a pistácií, stredné tóny tvoria ylang-ylang, pomarančový kvet, mandľa a jazmín. Základné tóny sú pačuli, vanilka a kosatec.

Parfumovaná voda v spreji Elie Saab Girl Of Now Shine


Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum Spray. Le Parfum je drevitá, kvetinová vôňa, ktorá bola uvedená na trh v roku 2011. Vôňu otvára vrchný tón pomarančového kvetu, stredné tóny tvoria jazmín a pačuli. Základné tóny tvoria cédrové drevo a ružový med.

Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum Spray


Elie Saab Le Parfum Essentiel Eau de Parfum Spray. Le Parfum Essentiel je zmyselnou ódou na couture Elie Saab. Vyznačuje sa žiarivými vzormi kvetinovej a chyprovej vône, ktoré vytvárajú slnečný a zmyselný dojem. Hlavu vône tvorí svieža súhra mandarínky a pomarančového kvetu. Srdce využíva gardéniu pre sladkú, ale jemnú vôňu. Základ končí cédrom a pačuli.

Elie Saab Le Parfum Essentiel Eau de Parfum Spray


Elie Saab Le Parfum In White Eau de Parfum Spray. Le Parfum In White je ovocná, kvetinová vôňa, ktorá bola uvedená na trh v roku 2018. Vôňa sa otvára vrchnými tónmi červeného ovocia a pomarančového kvetu, po ktorých nasleduje stredný tón jazmínu. Základné tóny tvoria biele pižmo a pačuli.

Elie Saab Le Parfum In White Eau de Parfum Spray