Parfumovaná voda Cartier La Panthere Edition Soir Eau de Parfum Spray. La Panthere Edition Soir je kvetinová, pižmová vôňa, ktorá bola uvedená na trh v roku 2016. Táto parfumovaná voda je novou verziou pôvodnej vône Cartier La Panthere s pižmovým nádychom.

Parfumovaná voda Cartier La Panthere Edition Soir Eau de Parfum Spray

Parfumovaná voda Cartier La Panthere Edition Soir Eau de Parfum Spray


Parfum Cartier La Panthere. Parfum La Panthere sa potuluje po svete prvotných kvetinových síl a využíva silnú a evokujúcu mačaciu energiu. Rozkvet gardénie vedie k silnému súzvuku spolu s marhuľou, Osmanthus, pačuli, machom a ťažkým pižmom.

Parfum Cartier La Panthere


Caudalie Eau des Vignes Eau Fraiche vonný sprej. Svieža a jemná vôňa, ktorá vás prenesie do letnej záhrady v srdci viníc, kde sa iskrivý bergamot stretáva s eleganciou kosatca a zmyselnosťou bieleho pižma. Nastriekajte si ju po sprchovom géli Eau des Vignes pre intenzívnejší zážitok. Výhody: -Osviežuje a zanecháva jemnú vôňu -Horné tóny: esencia bergamotu, citrónu, neroli a kardamónu -Stredné tóny: esencia ružového korenia, šalvia a kosatec -Základ: biele pižmo, kadidlo, ambrox Vzorec: -Bez umelých farbív. Dermatologicky testované. Nekomedogénne. Vhodné pre citlivú pokožku. A ako pri všetkých produktoch Caudalie, nepoužívajú sa žiadne parabény, fenoxyetanol, ftaláty, minerálne oleje ani zložky živočíšneho pôvodu. Od roku 2012 je Caudalie členom siete „1% for the Planet“ a prispieva tak 1% zo svojho celosvetového obratu organizáciám, ktoré pracujú na ochrane životného prostredia. Caudalie, ako hlavný európsky prispievateľ a celosvetový najväčší prispievateľ do krásy, vysadí viac ako 8 miliónov stromov v 8 krajinách do

Caudalie Eau des Vignes Eau Fraiche vonný sprej


Vonný sprej Caudalie Fleur de Vigne Eau Fraiche. Vôňa Fleur de Vigne, ktorá vzdáva hold kvetu viniča, ktorý kvitne len niekoľko dní v júni a signalizuje začiatok jesenného zberu o 110 dní neskôr, je osviežujúca a zároveň energizujúca. Ľahká vôňa spája jemné tóny bielej ruže, ružového korenia a vodného melónu s energizujúcim akcentom grapefruitu, mandarínky a cédra. Nastriekajte ho po sprchovom géli Fleur De Vigne, aby ste zvýraznili jemnú vôňu počas celej rutiny starostlivosti o pleť. Výhody: -Horné tóny: bergamot, mandarínka a grapefruit -Stredné tóny: hroznový kvet (biela ruža a vodný melón) -Základ: céder a santalové drevo Vzorec: -Bez umelých farbív. Dermatologicky testované. Nekomedogénne. Vhodné pre citlivú pokožku. A ako pri všetkých produktoch Caudalie, nepoužívajú sa žiadne parabény, fenoxyetanol, ftaláty, minerálne oleje ani zložky živočíšneho pôvodu. Od roku 2012 je Caudalie členom siete „1% for the Planet“ a prispieva tak 1% zo svojho celosvetového obratu organizáciám, ktoré pracujú na ochrane životného prostredia. Ako t

Vonný sprej Caudalie Fleur de Vigne Eau Fraiche


Vonný sprej Caudalie Soleil des Vignes Eau Fraiche. Jeho letná vôňa, inšpirovaná slnečnou prestávkou v Cap Ferret, jemne vonia pokožku tónmi kokosu, pomarančového kvetu, jazmínu a vanilky, čím evokuje spomienky na leto po celý rok. Výhody: -Vonia a osviežujú -Horné tóny: listy horkého pomaranča a mandarínková esencia -Stredné tóny: kokos, esencia z drobného zrna a jazmín -Základ: vanilka Vzorec: -Bez umelých farbív. Dermatologicky testované. Nekomedogénne. Vhodné pre citlivú pokožku. A ako pri všetkých produktoch Caudalie, nepoužívajú sa žiadne parabény, fenoxyetanol, ftaláty, minerálne oleje ani zložky živočíšneho pôvodu. Od roku 2012 je Caudalie členom siete „1% for the Planet“ a prispieva tak 1% zo svojho celosvetového obratu organizáciám, ktoré pracujú na ochrane životného prostredia. Caudalie, ako hlavný európsky prispievateľ a celosvetový hlavný prispievateľ do krásy, vysadí do roku 2021 viac ako 8 miliónov stromov v 8 krajinách.

Vonný sprej Caudalie Soleil des Vignes Eau Fraiche